Food Bloggers Conference Winter – adică vine Crăciunul!

V-am scris aici cum a fost la Food Bloggers Conference – Winter Edition anul trecut. Ei bine, zilele trecute am primit invitația pentru ediția de iarnă de anul acesta a evenimentului și sincer sunt SUPER DUPER ENTUZIASMAT.

Pe scurt, Food Bloggers Conference este un eveniment foarte drăguț dedicat food bloggerilor și celor pasionați de gătit. La evenimentul de anul trecut am văzut mulți oameni din sfera food blogging-ului românesc și, unul din lucrurile cele mai importante, am reușit să îmi fac poză cu Chef Florin Dumitrescu.

Am cunoscut și oameni super faini cu care am păstrat legătura și m-am revăzut cu Nico de la Foodieopedia după ani de zile. Aparent, eu din Timișoara și ea din Cluj, amândoi cu origini în Maramureș, am găsit de cuviință că locul potrivit să ne întâlnim iar a fost taman în București. Circumstanțe, circumstanțe.

Anyway! Ultimele 2-3 săptămâni au fost un mic stres continuu de ”oare primesc invitație sau nu?” Eram nerăbdător să primesc mailul cu confirmarea că da, merg la eveniment.

Și a venit! Bineînțeles că aveam cererea de concediu pregătită pentru ziua evenimentului încă de când am aflat data în care va avea loc. Aveam și biletele de avion cumpărate. Deci confirmarea era singurul lucru care lipsea.

Sunt curios tare în legătură cu speakerii care vor fi prezenți la eveniment, dar sunt sigur că organizatorii nu vor dezamăgi. De asemenea sunt nerăbdător să văd ce surprize vor avea pentru participanți expozanții de la eveniment. Anul trecut au fost multe și plăcute. Am făcut chiar și un giveaway. Vreau să fac și anul acesta un giveaway de Crăciun așa că merită să stați cu ochii pe blog.

Ce vreau să vă mai zic este: musai să vă înscrieți și voi! Dacă mi-a scăpat ceva, găsiți detalii pe site-ul Food Bloggers. Ne vedem acolo?